català español English Français

oli d'oliva verge extra elixire DOP Empordà

Elixire,guardonat a la 7ena edició dels premis Olivinus d'Argentina 2013

Olivinus és el concurs més important del món per la qualitat dels jurats i països intervinents. Cal destacar que al concurs s'hi presentaren 80 dels 100 millors olis del món i que Elixire va obtenir el premi "Prestigio Oro" en reconeixement a la seva excel·lent qualitat.

L'Oli d'oliva verge extra Elixire,guardonat a los Angeles

És una de les competicions de primer nivell d'oli d'oliva del món. Elixire que ha obtingut Medalla de Bronze, és l'únic oli guardonat als Estats Units de la DOP Empordà d'un total de 517 olis produïts arreu del món.

Elixire, premiat amb medalla d'or a Israel

Promoure els beneficis nutricionals de l'Oli d'oliva verge extra i premiar els millors de tot el món fou l'objectiu d'aquest concurs internacional celebrat a Jerusalem, als vessants del Mont de les Oliveres. Estrictes panells de cata, formats per professionals experts van atorgar Medalla d'or a Elixire.

Elixire,obté medalla d'or a Argentina.

El 6è concurs Internacional d'olis d'oliva verge extra a Amèrica Llatina, celebrat a Mendoza (Argentina) va guardonar Elixire amb Medalla d'Or. Hi van participar 183 societats de 22 països, inclosos el Japó i Sud-Àfrica.

Joaquim Suñer i l'oli ELIXIRE a la tv canadenca

Aquesta entrevista va ser gravada per la tv canadenca RDI Radio Canada

premis oli d'oliva Elixire